CARAMEL - sos karmelowy 0,5ltr

Symbol: 904001
Dostępność: 30 szt.
33.10
33.10
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
20
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 20
  • Kurier (Pobranie) 25
Karmel powstaje w wyniku poddania cukru wysokiej temperaturze. Ten proces nazywa się karmelizacją, w wyniku której cukier topi się i uzyskuje szklisty brązowy odcień. Jego karmelowego smaku nie da się porównać z niczym, szczególnie w zestawieniu z bananem lub jabłkiem w latte, gdy uwalnia cały swój aksamitny smak. Szczególnie warto go łączyć z syropem MONIN Tarta Cytrynowa w kremowym shake'u. BARWA: Złota, jasno-brązowa.   SMAK: Pyszny, intensywny smak karmelu toffi. Niesamowicie kremowy, gładki, o idealnie zbilansowanej konsystencji.   ZASTOSOWANIA: Macchiato, latte, cappuccino, shake, lody, polewy
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep tymczasowo zamknięty

Zapraszamy wkrótce


P.H.U. GASTROLINE ul. Wincentego Pola 8 Jelenia Góra 58-500 NIP: 6112220075 REGON: 231188849


biuro@gastroline.pl


75 755 05 10


 GASTROLINE