Cyrkulator zanurzeniowy do sous vide, HENDI, 30L, czarny, 220-240V/1200W, 70x120x(H)330mm

Symbol: 221129
Dostępność: 39 szt.
491.02
491.02
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
20
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 20
  • Kurier (Pobranie) 25

Cyrkulator zanurzeniowy do sous vide firmy HENDI pomaga podkreślić smaki potraw poprzez długie gotowanie, przy czym ich wartości odżywcze są zachowane dzięki precyzyjnej i dokładnej kontroli temperatury. Idealny do przygotowywania różnego rodzaju składników, które wymagają zawsze jednakowo wysokiej jakości rezultatów osiąganych metodą gotowania sous vide.

Korpus wykonany z PPO.

Element grzewczy wykonany ze stali nierdzewnej.

Nadaje się do pojemnika o pojemności 30 litrów i minimalnej wysokości 200 mm.

Timer: od 5 minut do 99 godzin i 59 minut (interwały co 1 minutę).

Zakres temperatury: od 5°C do 90°C (regulacja co 0,1°CC).

Możliwość przełączania jednostki temperatury między °C a °F.

Ochrona przed przegrzaniem i grzaniem przy zbyt niskim poziomie wody.

Oznaczenia minimalnego i maksymalnego poziomu wody.

Parametry:
Moc:
1200
Napięcie:
220/240
szerokość:
120
wysokość:
330
długość:
70
Pojemność (l):
30
Zakres temperatury:
5-90
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep tymczasowo zamknięty

Zapraszamy wkrótce


P.H.U. GASTROLINE ul. Wincentego Pola 8 Jelenia Góra 58-500 NIP: 6112220075 REGON: 231188849


biuro@gastroline.pl


75 755 05 10


 GASTROLINE