Cyrkulator zanurzeniowy do sous vide, HENDI, 50L, 220-240V/1500W, 71x145x(H)340mm

Symbol: 221136
Dostępność: 7 szt.
1179.82
1179.82
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 0

Cyrkulator zanurzeniowy do sous vide firmy HENDI pomaga podkreślić smaki potraw poprzez długie gotowanie, przy czym ich wartości odżywcze są zachowane dzięki precyzyjnej i dokładnej kontroli temperatury. Idealny do przygotowywania różnego rodzaju składników, które wymagają zawsze jednakowo wysokiej jakości rezultatów osiąganych metodą gotowania sous vide.

Korpus wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304.

Element grzewczy wykonany ze stopu niklu dla wysokiej wytrzymałości.

Nadaje się do pojemników o pojemności 50 litrów i minimalnej wysokości 200 mm.

Timer: od 5 minut do 99 godzin i 59 minut (interwały co 1 minutę).

Zakres temperatury: od 5°C do 95°C (regulacja co 0,1°CC).

Możliwość przełączania jednostki temperatury między °C a °F.

Ochrona przed przegrzaniem i grzaniem przy zbyt niskim poziomie wody.

Oznaczenia minimalnego i maksymalnego poziomu wody.

Parametry:
Moc:
1500
Napięcie:
220/240
szerokość:
145
wysokość:
340
długość:
71
Pojemność (l):
50
Zakres temperatury:
5-95
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep tymczasowo zamknięty

Zapraszamy wkrótce


P.H.U. GASTROLINE ul. Wincentego Pola 8 Jelenia Góra 58-500 NIP: 6112220075 REGON: 231188849


biuro@gastroline.pl


75 755 05 10


 GASTROLINE