Opis
Parametry
Zadaj pytanie
przeznaczone do bezpośredniej obróbki termicznej potraw, polegającej na grillowaniu lub smażeniu
procesy prowadzone przy wykorzystaniu energii elektrycznej
linia urządzeń dedykowana jako elementy ciągu grzewczego lub jako samodzielne stanowiska obróbki termicznej
oferta urządzeń dostosowana pod indywidualne wymagania technologiczne
przeznaczone dla małej, średniej i dużej gastronomii
nowoczesny design
ergonomiczne pokrętła
panel przedni grawerowany laserowo
kontrolki pracy oraz zasilania
płynna regulacja temperatury
specjalny ruszt zintegrowany z grzałką szybko osiągający temperaturę pracy
system grillowania z parą wodną sprawia, że jedzenie jest bardziej soczyste i kruche
tłuszcz i skropliny spływają do specjalnego zbiornika z wodą
zbiornik łatwy do utrzymania w czystości
posiada funkcję samoczyszczenia
specjalny skrobak do czyszczenia w komplecie
opcjonalnie możliwość zastosowania kominka
regulowane nóżki ~ 20 mm
konstrukcja wykonana ze stali nierdzewnej
plynna regulacja temperatury - termostat
specjalny ruszt zintegrowany razem z grzałką szybko osiągający temperaturę pracy
system grillowania z parą, jedzenie jest bardziej soczyste i kruche
tłuszcz i skropliny spływają do specjalnego zbiornika z wodą
zbiornik łatwy w czyszczeniu
posiada funkcję samoczyszczenia
skrobak do czyszczenia w komplecie
Parametry:
Napięcie zasilania [V]:
400V