Brak towaru

Maszynka do zmiękczania mięsa Profi Line, o wym. 150x42x118 mm, 51 ostrzy, czerwona

Symbol: -
Dostępność: 0 szt.
46.41
46.41
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
20
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 20
  • Kurier (Pobranie) 25
    • Nowoczesna i najskuteczniejsza technologia uszlachetniania, rozmiękczania oraz polepszania jakości i smaku mięsa
    • Połączenie metody głębokiego nacinania włókien mięsa przy jednoczesnym delikatnym jego rozbijaniu
    • Dzięki maszynce skraca się czas marynowania, gotowania, smażenia i grillowania zmiękczonego mięsa
    • Podczas uderzania ostrza wprowadzają przyprawy i sosy w głąb mięsa
    • Miękkie sprężyny, łatwiejsza praca, lepszy efekt kulinarny
    • Nowoczesny, ergonomiczny, dopasowany do dłoni kształt
    • 51 ostrzy rozcinających włókna
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep tymczasowo zamknięty

Zapraszamy wkrótce


P.H.U. GASTROLINE ul. Wincentego Pola 8 Jelenia Góra 58-500 NIP: 6112220075 REGON: 231188849


biuro@gastroline.pl


75 755 05 10


 GASTROLINE