Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
- BAR
-
KUCHNIA
- Naczynia kuchenne
- Przybory cukiernicze
-
Przybory do kuchni
- Chochle kuchenne
- Łyżki kuchenne
- Łopatki kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Porcjonery
- Lejki kuchenne
- Rózgi do ubijania
- Szufle kuchenne
- Deski kuchenne
- Noże i widelce
- Obieraki do warzyw i owoców
- Sita kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Tarki kuchenne
- Tłuczki i ubijaki
- Mieszadła i wiosła do kotłów
- Maty
- Radełka
- Inne przybory
-
Obróbka termiczna
- Patelnie gastronomiczne
- Kuchnie gastronomiczne
- Frytownice gastronomiczne
- Grille gastronomiczne
- Kotły warzelne
- Bemary gastronomiczne
- Warniki gastronomiczne
- Gyrosy
- Naleśnikarki
- Gofrownice
- Salamandry
- Opiekacze i tostery
- Taborety gastronomiczne
- Podgrzewacze
- Piece gastronomiczne
- Kuchenki mikrofalowe
- Akcesoria do urządzeń
- Suszarki do żywności
- Urządzenia wielofunkcyjne
- Sous-Vide
- Pozostałe urządzenia
- Obróbka mechaniczna
- Inne urządzenia
- Kuchnia nowoczesna
- Papiery do pieczenia i gotowania
- ZMYWALNIA
- CHŁODNICTWO
- BUFET
- PIZZERIA
- ZASTAWA STOŁOWA
- HIGIENA
- Bestsellery
- BAR
-
KUCHNIA
-
Chochle kuchenne
-
Łyżki kuchenne
-
Łopatki kuchenne
-
Szczypce kuchenne
-
Porcjonery
-
Lejki kuchenne
-
Rózgi do ubijania
-
Szufle kuchenne
-
Deski kuchenne
-
Noże i widelce
-
Obieraki do warzyw i owoców
-
Sita kuchenne
-
Otwieracze do puszek
-
Tarki kuchenne
-
Tłuczki i ubijaki
-
Mieszadła i wiosła do kotłów
-
Maty
-
Radełka
-
Inne przybory
-
Patelnie gastronomiczne
-
Kuchnie gastronomiczne
-
Frytownice gastronomiczne
-
Grille gastronomiczne
-
Kotły warzelne
-
Bemary gastronomiczne
-
Warniki gastronomiczne
-
Gyrosy
-
Naleśnikarki
-
Gofrownice
-
Salamandry
-
Opiekacze i tostery
-
Taborety gastronomiczne
-
Podgrzewacze
-
Piece gastronomiczne
-
Kuchenki mikrofalowe
-
Akcesoria do urządzeń
-
Suszarki do żywności
-
Urządzenia wielofunkcyjne
-
Sous-Vide
-
Pozostałe urządzenia
Przybory do kuchniObróbka termiczna -
- ZMYWALNIA
- CHŁODNICTWO
- BUFET
- PIZZERIA
- ZASTAWA STOŁOWA
- HIGIENA
- Bestsellery
-
- Szukaj
- Moje konto
- Ulubione
-
Koszyk
0
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma Netto 0,00 złSuma Brutto 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-
Narożny stół Oxygen Hybrid z ukrytą komorą zlewową i myjką do płukania dzbanków, 650x650x(h)900mm Barmatic
- Kurier (Pobranie) 0
- Odbiór osobisty 0
- Kurier 0
NAROŻNY STÓŁ OXYGEN HYBRID Z UKRYTĄ KOMORĄ ZLEWOWĄ I MYJKĄ DO PŁUKANIA DZBANKÓW
Możliwe ustawienia:
• narożnik z odciekiem dwutrapowym
• narożnik z komora zlewu wychylnym kranem i jednym trapem odciekowym
• narożnik z komora zlewu wychylnym kranem i podestem z myjką wysokociśnieniową do dzbanków blenderów.
• kod: 817483
• wymiary: 650x650x(H)900 mm
• wykonany ze stali nierdzewnej ASI304
• Prezentacja wideo: https://www.youtube.com/shorts/rHsjP9eJD1A
Gatunek stali ASI304 jest odporny na większość kwasów utleniających, które powodują korozję, dlatego jest najczęściej wykorzystywanym typem stali w gastronomii do produkcji: zlewów, mebli i urządzeń gastronomicznych.
Jest odporny na środki spożywcze (np. kwasy zawarte w owocach, warzywach, mleku), roztwory do sterylizacji, większość organicznych substancji chemicznych i barwników.
OXYGEN - Kolekcja mebli barowych umożliwiających szeroki zakres konfiguracji.
Charakterystyczną cechą jest możliwość zestawienia z różnego rodzaju urządzeniami chłodniczymi, myjącymi i produkcyjnymi. Meble doskonale sprawdzą się w koktajl barach, kawiarniach czy przestrzeniach winiarskich.
Przy projektowaniu brano pod uwagę opinie dużego grona czołowych barmanów z całego świata. Dzięki ich sugestiom dobrano wysokości, głębokości, kołnierze krańcowe, odcieki czy nawisy.
Meble OXYGEN stanowią przełom w dziedzinie przestrzeni roboczej MODUŁOWEJ. Wystarczy pomysł na bar a technologia układu meblowego sama poprowadzi Cię przez gamę produktów do efektu końcowego jakim będzie optymalnie ułożony front i back bar.
Dlaczego OXYGEN:
• WYTRZYMAŁOŚĆ/TRWAŁOŚĆ - Istotną rolę odgrywa odpowiednia mieszanka tlenu wykorzystywany przy spawaniu elementów. To o2 stanowi klucz do stabilności spoinowej.
• OTWARTY SZKIELET – to rozwiązanie umożliwia doprowadzenie połączeń mediowych do zaimplementowanych w meblu urządzeń.
• POWIERZCHNIA ROBOCZA – głęboka na 650 mm i ustawiona na wysokości 900mm stanowi najbardziej optymalny układ roboczy w barze. Stanowi to normę barmańską stosowaną w większości profesjonalnych barów na świecie. Umożliwia to ergonomiczną pozycję dla osób o zróżnicowanym wzroście.
• STANDARYZACJA - wymiary wewnętrzne umożliwiają zastosowanie - chłodniczych, zmywających, wytwarzających lód - urządzeń barmańskich. Standaryzacja ta umożliwia łatwe zestawienie technologii uwzgledniającej kanały cyrkulacyjne i inne ważne aspekty przy tworzeniu baru.
• JAKOŚĆ. Meble OXYGEN – w odróżnieniu od producentów basicowych - produkowane są z austenicznej stali chromo-niklowej AISI 304. Zawartość powyżej 18% chromu i 8% niklu blokuje utlenianie stali na jej powierzchniach przy styczności z wilgocią.