Nóż do mięsa MIDORI

Symbol: R11012P132196
Dostępność: 600 szt.
499.87
499.87
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
25
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 25
  • Kurier (Pobranie) 30
Więcej o produkcie
Ilość w opakowaniu
4 szt.
Czysty luksus.Noże Midori, robione ręcznie z 67-warstwowej japońskiej stali damasceńskiej VG-10, stanowią szczyt perfekcji. Stal jest starannie skuwana i zawijana, tworząc niezwykle piękne ostrze o wyjątkowej jakości. Nóż ten musi poradzić sobie z porcjowaniem surowego a także duszonego, smażonego czy pieczonego mięsa. Żeby uzyskać plastry jednakowej bądź porównywalnej grubości, do surowego mięsa używamy specjalnego noża nazywanego nożem do filetowania: ma sztywne lub średnio sztywne ostrze i jest dobrze wyważony. Nóż do plastrowania mięsa pieczonego/duszonego/smażonego ma klingę cieńszą ale równie ostrą. MIDORI Nóż do mięsa to model sprzedawany w drewnianym pudełku, doskonale więc nadaje się na prezent. Japońska stal damasceńska czyni zeń przedmiot naprawdę wysokiej jakości: to atrybut szefa kuchni na lata. Teraz już śmiało możesz serwować najbardziej wyszukane dania mięsne. Materiał stal V10 W skład zestawu wchodzą: 1 nóż do mięsa, opakowanie pudełko drewniane, instrukcja użytkowania Gwarancja
Parametry:
Długość mm:
200/dłc330
Grubość mm:
2,5
Materiał:
13/0 (DAMASCUS)
Waga:
165
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: