Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Prywatności w celu realizacji usług. Korzystanie z witryny oznacza, że będą one umieszczane w Twoim urządzeniu końcowym. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
- BAR
-
KUCHNIA
- Naczynia kuchenne
- Przybory cukiernicze
-
Przybory do kuchni
- Chochle kuchenne
- Łyżki kuchenne
- Łopatki kuchenne
- Szczypce kuchenne
- Porcjonery
- Lejki kuchenne
- Rózgi do ubijania
- Szufle kuchenne
- Deski kuchenne
- Noże i widelce
- Obieraki do warzyw i owoców
- Sita kuchenne
- Otwieracze do puszek
- Tarki kuchenne
- Tłuczki i ubijaki
- Mieszadła i wiosła do kotłów
- Maty
- Radełka
- Inne przybory
-
Obróbka termiczna
- Patelnie gastronomiczne
- Kuchnie gastronomiczne
- Frytownice gastronomiczne
- Grille gastronomiczne
- Kotły warzelne
- Bemary gastronomiczne
- Warniki gastronomiczne
- Gyrosy
- Naleśnikarki
- Gofrownice
- Salamandry
- Opiekacze i tostery
- Taborety gastronomiczne
- Podgrzewacze
- Piece gastronomiczne
- Kuchenki mikrofalowe
- Akcesoria do urządzeń
- Suszarki do żywności
- Urządzenia wielofunkcyjne
- Sous-Vide
- Pozostałe urządzenia
- Obróbka mechaniczna
- Inne urządzenia
- Kuchnia nowoczesna
- Papiery do pieczenia i gotowania
- ZMYWALNIA
- CHŁODNICTWO
- BUFET
- PIZZERIA
- ZASTAWA STOŁOWA
- HIGIENA
- Bestsellery
- Nowości
- BAR
-
KUCHNIA
-
Chochle kuchenne
-
Łyżki kuchenne
-
Łopatki kuchenne
-
Szczypce kuchenne
-
Porcjonery
-
Lejki kuchenne
-
Rózgi do ubijania
-
Szufle kuchenne
-
Deski kuchenne
-
Noże i widelce
-
Obieraki do warzyw i owoców
-
Sita kuchenne
-
Otwieracze do puszek
-
Tarki kuchenne
-
Tłuczki i ubijaki
-
Mieszadła i wiosła do kotłów
-
Maty
-
Radełka
-
Inne przybory
-
Patelnie gastronomiczne
-
Kuchnie gastronomiczne
-
Frytownice gastronomiczne
-
Grille gastronomiczne
-
Kotły warzelne
-
Bemary gastronomiczne
-
Warniki gastronomiczne
-
Gyrosy
-
Naleśnikarki
-
Gofrownice
-
Salamandry
-
Opiekacze i tostery
-
Taborety gastronomiczne
-
Podgrzewacze
-
Piece gastronomiczne
-
Kuchenki mikrofalowe
-
Akcesoria do urządzeń
-
Suszarki do żywności
-
Urządzenia wielofunkcyjne
-
Sous-Vide
-
Pozostałe urządzenia
Przybory do kuchniObróbka termiczna -
- ZMYWALNIA
- CHŁODNICTWO
- BUFET
- PIZZERIA
- ZASTAWA STOŁOWA
- HIGIENA
- Bestsellery
- Nowości
-
- Ulubione
-
-
Koszyk (0)Koszyk jest pustyDo bezpłatnej dostawy brakuje -,--Darmowa dostawa!Suma Netto 0,00 złSuma Brutto 0,00 złCena uwzględnia rabaty
-



Nóż japoński Deba firmy HENDI to tradycyjny nóż używany przez szefów do przygotowania całej ryby - od oczyszczania, po porcjowanie. Jego grubość sprawia, że jest idealny do filetowania ryb, przecinania rybich kręgosłupów, usuwania chrząstek płetw, czy cięcia na plastry delikatnych owoców morza. Nóż Deba może być również stosowany do przygotowywania drobiu lub innego rodzaju mięsa z niewielkimi kośćmi i ścięgnami.
Ostrzony jednostronnie.
Klinga zwężająca się ku dołowi.
Idealna do filetowania i krojenia drobiu, ryb, owoców morza, a także usuwania kości z delikatnego mięsa.