Nóż japoński Sashimi, HENDI, (L)405mm

Symbol: 845127
Dostępność: 193 szt.
176.14
176.14
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
25
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 25
  • Kurier (Pobranie) 30

Wyprodukowane w Japonii - tradycyjny japoński design. Wszystkie noże z tej linii tworzą kompletny zestaw do tradycyjnego przygotowywania sushi. Ostrze wykonane z japońskiej stali nierdzewnej SUS 420J2. Rękojeść wykonana z drewna topolowego. Twardość ostrza: ok. 53 HRC. Nie nadają się do mycia w zmywarce

Nóż japoński Sashimi firmy HENDI jest idealnym wyborem do krojenia filetów rybnych na sashimi i sushi. Jego wąska klinga jest również doskonała do skórowania i filetowania niewielkich i średnich ryb. Dzięki nożowi Sashimi można uzyskać bardzo cienkie, prawie przezroczyste plastry z bardzo niewielkim uszkodzeniem krojonego produktu.

Jednostronnie ostrzony.

Długa, cienka klinga jest idealna do filetowania małych i średnich ryb oraz krojenia filetów rybnych na sashimi i sushi za pomocą jednego ruchu.

Parametry:
długość:
405
grubość:
2,5
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: