Piecyk do pizzy, 2-poziomowy 4000W

Symbol: 220283
Dostępność: 17 szt.
1740.70
1740.70
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 0
    • Mały, kompaktowy piecyk idealny do wypiekania pizzy, panini, zapiekanek, małych bułeczek
    • Przeznaczony jako sprzęt pomocniczy do dużych kuchni oraz bistr i food trucków
    • Obudowa ze stali nierdzewnej AISI 18/0, gwarantującej długoletnie używanie pieca
    • Komora o wymiarach: 410×420×(H)120 mm mieści 1 dużą pizzę lub wiele małych potraw
    • Dno komory wyłożone kamieniem szamotowym akumulującym ciepło i nadającej pieczonym potrawom chrupkości, ścianki i sufit ze stali nierdzewnej
    • Drzwiczki otwierane ku przodowi z ergonomiczną rączką i okienkiem dla obserwacji procesu pieczenia
    • Temperatura regulowana w zakresie od 50°C do 350°C, sterowana elektromechanicznie
    • Oddzielne grzanie od góry i od dołu komory
    • Każda grzałka o mocy 1000 W
    • Timer z możliwością ustawienia czasu pracy do 120 min lub pracy ciągłej
    • Włącznik główny odcinający dopływ prądu do urządzenia
    • Dostarczany z przewodem elektrycznym o długości około 1,7 m, zakończonym wtyczką z uziemieniem
    • 230V/3000W
    • 580x560x(H)435
Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: