Piła do biszkoptu, HENDI, 620x120x(H)130mm

Symbol: 400098
Dostępność: 98 szt.
737.02
737.02
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
20
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 20
  • Kurier (Pobranie) 25
Więcej o produkcie
Wymiary:
620x120x(H)130
  • Piła do biszkoptu firmy HENDI została zaprojektowana przy udziale mistrza świata w cukiernictwie

  • Pawła Mieszały. To niezawodny, precyzyjny, higieniczny i bardzo wytrzymały sprzęt do poprawnego i dokładnego przecinania wzdłużnego blatów biszkoptowych. Jest przeznaczony zarówno dla profesjonalistów, jak i mniej doświadczonych osób w cukiernictwie dzięki bardzo łatwej obsłudze i łatwym utrzymaniu w czystości.
    • Efektowny czarny design: obudowa wykonana z higienicznego anodowanego aluminium.
    • Ostrze ze stali nierdzewnej, jedyne na rynku z atestem do kontaktu z żywnością, łatwo zdejmowane i nadające się do mycia w zmywarce
    • gwarantowana wysoka higiena pracy.
    • Nóżki wykonane z tworzywa PTFE, zapewniające komfortową pracę na każdym blacie.
    • Brzeszczot odpowiednio napięty i mocowany na frezowanym elemencie
    • nie wygina się i nie obraca podczas pracy.
    • Otwory na ostrze z obu stron takie same
    • możliwość przykręcenia nakrętki z lewej i prawej strony.
    • Wyposażona w miarkę umieszczoną na obudowie
    • możliwość regulacji grubości blatu biszkoptu: od 1 cm do 6 cm.
    • Zakres swobodnego krojenia blatów biszkoptowych zgodny ze standardem cukierniczym: 60x40 cm.
    • Możliwość dokładnego przecięcia biszkoptu okrągłego o średnicy: od ?5 cm do ?40 cm.
    • Długość ostrza: 57 cm, z regulowaną wysokością według miarki.
Parametry:
Wymiary:
620x120x(H)130
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep tymczasowo zamknięty

Zapraszamy wkrótce


P.H.U. GASTROLINE ul. Wincentego Pola 8 Jelenia Góra 58-500 NIP: 6112220075 REGON: 231188849


biuro@gastroline.pl


75 755 05 10


 GASTROLINE