Termometr cyfrowy HACCP na podczerwień z sondą

Symbol: 271254
Dostępność: 9 szt.
343.42
343.42
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
20
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 20
  • Kurier (Pobranie) 25
    • Pomiar temperatury za pomocą podczerwieni lub składanej sondy ze stali nierdzewnej 90 mm.
    • Funkcja kontroli HACCP, natychmiastowa sygnalizacja bezpiecznych/niebezpiecznych temperatur za pomocą lampek kontrolnych i podświetlenia ekranu.
    • Zakres pomiaru: od -60° do +350°C.
    • Stopniowanie: 0,2°C.
    • Dokładność przy pomiarze bezdotykowym: -60/65°C ±1°C, 65/350°C ±1,5%.
    • Dokładność przy pomiarze sondą: -60/-5°C ±1°C, -5/65°C ±0,5°C, 65/350°C ±1%.
    • Stosunek odległości pomiaru do mierzonej powierzchni (D:S) 8:1.
    • Automatyczne wyłączanie po 15 sekundach.
    • Bateria: 2xAAA (nie są załączone).


Parametry:
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep tymczasowo zamknięty

Zapraszamy wkrótce


P.H.U. GASTROLINE ul. Wincentego Pola 8 Jelenia Góra 58-500 NIP: 6112220075 REGON: 231188849


biuro@gastroline.pl


75 755 05 10


 GASTROLINE