Wilk do mięsa Profi Line 1/2 UNGER 12

Symbol: 282274
Dostępność: 5 szt.
4722.22
4722.22
szt.
Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 5 dni
Cena przesyłki:
0
  • Kurier (Pobranie) 0
  • Odbiór osobisty 0
  • Kurier 0
    • Przeznaczony do użytku profesjonalnego, doskonale sprawdza się w sklepach rzeźniczych, supermarketach, dużych stołówkach, restauracjach i innych punktach gastronomicznych
    • Do mielenia każdego rodzaju mięsa bez kości
    • Elegancka obudowa silnika wykonana z polerowanego odlewu aluminium
    • Gardziel wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304
    • Wyciszona przekładnia zębata pracująca w kąpieli olejowej (bardzo cicha)
    • Demontowalna gardziel ze stali nierdzewnej
    • Wentylowany silnik asynchroniczny, z zabezpieczeniem przed przegrzaniem
    • Liczba obrotów ślimaka: 140 obr./min.
    • Kołek dociskowy wykonany z polietylenu
    • W zestawie sitko z otworami śr. 6,5 mm oraz szarpak
    • Taca z lejem załadowczym ze stali nierdzewnej
    • Wydajność chwilowa: ok. 150 kg/h
    • Nie jest przeznaczony do pracy ciągłej
    • Otwór załadowczy: śr. 52 mm
    • Średnica wyjścia gardzieli śr. 70 mm
    • Waga: 23 kg
Parametry:
Wymiary:
460x240x(H)510
Moc:
1100
Napięcie:
400
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie:

Sklep tymczasowo zamknięty

Zapraszamy wkrótce


P.H.U. GASTROLINE ul. Wincentego Pola 8 Jelenia Góra 58-500 NIP: 6112220075 REGON: 231188849


biuro@gastroline.pl


75 755 05 10


 GASTROLINE